Appartement – Markthal Rotterdam



Appartement – Markthal Rotterdam

Dit moderne appartement, gelegen in de iconische Markthal in Rotterdam-Centrum, is ontworpen door de architect Galo Canizares als een serie verhogingen. De grote algemene ruimte wordt gedomineerd door de keuken, wederzijds geflankeerd door twee grote schuifdeuren. Deze donkere wengé houten deuren verdwijnen geheel bij het openschuiven en zijn een verlengstuk van de vloeren bij het sluiten. Deze mogelijkheden zorgen voor twee totaal verschillende indrukken van de ruimte. De verhoging aan de noordzijde is een kamerhoge, speciaal op maat gemaakte boekenkast die gebruik maakt van de geometrische buiging van de Markthal. De 60 graden gebogen muur is gedeeltelijk verdikt om de vensterbanken te verdiepen die uitkijken op de markt.

Pin It on Pinterest