Interieurbouw

Wij zijn gespecialiseerd in de interieurinrichting van uw woning, winkel of kantoor. Dat betekent dat we voor zowel kleine als grote opdrachten inzetbaar zijn. We werken met net zoveel liefde aan kleine meubels als aan complete boekenwanden, walk-in closets, balies en kantooropstellingen.

Ons belangrijkste uitgangspunt is dat we samenwerken met de klant. De klant is de ontwerper, wij denken mee. We geven adviezen over geschikte materialen en de plaatsing daarvan. Maar we kunnen de klant ook meenemen in onze eigen ontwerpfilosofie, waarbij we sterk inzetten op het verantwoord kiezen en toepassen van materialen. Zo kunnen we, samen met de klant, kiezen voor materialen die hergebruikt kunnen worden omdat de kwaliteit en de afwerking dat toestaan. Zo hebben we in het verleden bijvoorbeeld materialen van een kast hergebruikt om tafels te maken. Daar is dan bij het ontwerp en bij de keuze van de materiaalsoorten al over nagedacht.

Neem gerust een kijkje op onze portfolio pagina. Daar vindt u een aantal recente voorbeelden van ons werk op het gebied van interieurbouw.


De voordelen:
  • Samenwerking
  • Professionaliteit
  • Milieuvriendelijke productie
Ontdek onze interieurbouw projecten

"Afgelopen zomer hebben we ons huis verbouwd. We hebben ook een compleet nieuwe keuken laten maken en plaatsen door De La Rubia. We zijn zeer te spreken over de communicatie, de uitvoering en het eindresultaat. En de prijs-kwaliteit verhouding is ook prima.."

Ronald W. – Rotterdam

Bekijk onze projecten

Pin It on Pinterest