Onze filosofie

We zijn echte bouwers.

Dat begint met het bouwen aan de relatie met de klant. We geloven dat heldere communicatie de eerste stap is naar een goed product en een tevreden klant. Daarom betrekken we de klant bij het project of de opdracht.

Samen bespreken we de opdracht, de uitvoering, de kosten en de voortgang.

En we zijn volledig open in onze manier van werken. Elke klant is welkom in onze eigen werkplaats, en kan met eigen ogen zien hoe een opdracht wordt uitgevoerd of hoe een meubel wordt gebouwd.

We geloven er niet om de goedkoopste te zijn. We geloven wel sterk in kwaliteit en vakmanschap. We weten uit ervaring dat besparen op materialen, op manuren en op afwerking uiteindelijk geen tevreden klanten oplevert. Daarom bespreken we samen vooraf met de klant het kostenplaatje en zijn we volledig transparant in de opbouw van de offerte. Zo bouwen ook aan de relatie met de klant op de langere termijn.

We houden van ons vak en we zijn betrokken bij ons werk. Daarom denken we mee, geven we garantie op ons werk en zijn we coulant wanneer een opdracht onverhoopt niet voldoet aan de verwachting van de klant.

Pin It on Pinterest