Over ons

1976

De basis voor De La Rubia Interieurbouw en Timmerwerk wordt gelegd in 1976, wanneer François als vijftienjarige jongen aan het werk gaat als timmerman. François leert in die jaren de finesses van het vak van timmerman, interieurbouwer en meubelmaker, vanaf de allereerste balie die hij in opdracht ontwerpt, maakt en plaatst.

Daarna verdient François zijn sporen met het ontwerpen en bouwen van originele meubelstukken, projectmatige bedrijfsinrichting en de kajuiten en interieurs van luxe jachten. François kiest ook dan al voor een open dialoog met de klant en opdrachtgever, om zo een ontwerp te kunnen leveren dat 100 % aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.

1996

In 1996 opent François zijn eigen werkplaats, waar hij tot op de dag van vandaag al zijn opdrachten in eigen beheer ontwerpt, bouwt en afwerkt.

2008

Vincent leert het vak van timmerman en interieurbouwer door intensief met zijn vader samen te werken en wordt in 2008 partner van De La Rubia Interieurbouw en Timmerwerk.

Vincent geeft met zijn kennis en ervaring een moderne impuls aan het bedrijf, met een meer procesmatige aanpak en door te kiezen voor moderne technieken en materialen zoals bamboe, voor het maken van meubels en interieurobjecten. Vincent zet daarnaast sterk in op een milieuvriendelijke productie en op het verantwoord hergebruik van materialen.

2016

Vader en zoon vormen een hecht team en brengen ieder hun specifieke talenten mee. Daardoor heeft De La Rubia Interieurbouw en Timmerwerk een bijzondere combinatie van bijna 40 jaar vakmanschap, ambacht en de modernste technieken en inzichten in ontwerp, opzet en productie.

Toch is in deze bijna 40 jaar de bedrijfsfilosofie hetzelfde gebleven: communicatie, betrokkenheid en vakmanschap blijven de centrale uitgangspunten voor De La Rubia Interieurbouw en Timmerwerk.

2017

In 2017 wordt het tijd om te verhuizen. Het nieuwe bedrijfspand huisvest zowel het kantoor als de werkplaats. Het nieuwe pand biedt door het grotere vloeroppervlak ruimte aan de nieuwste zaagapparatuur. Daarnaast wordt de gehele werkplaats verlicht door state of the art LED verlichting die het daglicht zoveel mogelijk nabootst.

Pin It on Pinterest