Veelgestelde vragen

Levertijden zijn sterk afhankelijk van onder andere de soort opdracht, de complexiteit van de opdracht, de beschikbaarheid van de gekozen materialen en periodieke drukte. Meestal kunnen wij binnen 1 tot 4 weken beginnen aan een opdracht.

Voor de meeste meubelen hebben wij een levertijd van 12 weken. Soms kan dat sneller en kunnen wij al binnen 6 weken uw meubelen bij u langsbrengen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Voor ons is geen vraag of advies te eenvoudig. Elke opdracht ontstaat meestal vanuit een eenvoudig concept of idee. Soms is een antwoord op uw vraag voldoende, soms leidt het tot een opdracht. In beide gevallen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op om uw vraag te stellen.

Dat kan zeker! We zijn zeer ervaren in het opstellen van een totaal interieuradvies. We gaan daarbij uit van uw wensen, of we doen zelf suggesties voor het invullen van het concept of idee dat u heeft. Het is ook mogelijk om een interieurarchitect of adviseur te betrekken bij het opstellen of uitwerken van het advies.

Meestal wel. Geen enkele opdracht en geen enkel meubelstuk is hetzelfde. Omdat wij maatwerk leveren en daarvoor speciaal materialen bestellen, vragen wij van u een aanbetaling van 45%. Een tussentijds aanneemsom van 45 % bij 50% productie. De overige 10% kunt u voldoen na het voltooien van de opdracht. Neem gerust contact met ons op om dit onderwerp met ons te bespreken.

 

We geloven in onze producten en onze diensten. Daarom kunt u na de wettelijke garantie ook bij ons terecht met eventuele problemen. We staan voor u klaar en we hanteren schappelijke reparatietarieven.

Ja, maatwerk is meestal duurder. Wij geloven namelijk niet in half werk en ook niet in het toepassen van inferieure materialen. Uiteindelijk levert dat ontevreden klanten op. Daarom nemen we de tijd voor een goede offerte. We denken graag samen met u na over uw opdracht en komen met een eerlijke prijs. En vaak vallen de kosten dan toch mee.

Meer weten? Neem gerust contact met ons om uw vraag te stellen!

We werken door heel Nederland.

Jazeker! Wij vinden het belangrijk om een goed advies te geven, om zo een offerte op maat te kunnen leveren. Vaak is het juist goed om in alle rust en in de juiste omgeving het idee of het concept met u door te nemen. Dat gesprek is overigens gratis.

Ja, een offerte is altijd vrijblijvend. Wij vinden het belangrijk dat u in alle rust kunt kijken naar ons voorstel en naar onze prijs. Daarom nemen we de tijd voor het opstellen van elke offerte en krijgt u bij ons 20 dagen de tijd om over de offerte na te denken, aanvullende vragen te stellen en met een reactie te komen.

U kunt de openstaande factuur per bank of contant voldoen. Het is niet mogelijk om bij ons te pinnen.

Wij doen ons uiterste best om vakwerk te leveren. Toch kan het voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over onze dienstverlening of onze producten. Laat het ons dan weten! Want we horen ook graag van u wanneer het geen goed nieuws is.

Samen bekijken we vervolgens hoe we de klacht kunnen oplossen.

Wij hebben onze lijst samengesteld op basis van vragen van onze klanten. Het kan altijd voorkomen dat uw vraag er niet tussen staat. Neem dan gerust contact met ons op door te bellen, te mailen of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op.
Pin It on Pinterest